Kimmon Pyörä ja Pienkone
Pyörä ja Pienkone K. Vuorela 

Kimmon Pyörä ja Pienkone (Pyörä ja pienkone K. Vuorela) on perustettu 2020. 

Tervehdys!

Yrittäjänä toimin minä Kimmo Vuorela. Olen koulutukseltani ajoneuvoasentaja, ja minulla on takanani 22 vuoden asentajan ura autokorjaamolla. Aikaisemmassa työssäni olen perehtynyt ja erikoistunut vaativaankin vianhaku työhön, unohtamatta kuitenkaan ns. tavallista korjaamotyötä. Urani aikana on tullut eteen useita ammatillisesti vaikeasti ratkaistavia töitä, mutta kaikista on selvitty. Olen nopea sisäistämään uusia teknisiä asioita. Osa ammattitaitoa on myös se että jos ei jotain tiedä niin pystyy asian selvittämään tai tarvittavan tiedon etsimään. Uskon, että tällä kokemuksella, ongelman ratkaisu kyvyllä ja työhöni tyytyväisten asiakkaiden antaman palautteen perusteella pystyn palvelemaan myös polkupyörien ja pienkoneiden kanssa toimivia asiakkaita. 

Kimmo Vuorela | Pyörä ja Pienkone K. Vuorela
Kimmo Vuorela | Pyörä ja Pienkone K. Vuorela

Ajattelen, että kun ymmärtää nykyaikaisten autojen tekniikan ja järjestelmien päälle, niin silloin pärjää ammatillisesti myös näiden pienempien ja yksinkertaisempien laitteiden kanssa. Kaikki ajoneuvot ja koneet ovat perustekniikaltaan samanlaisia. Moottoreiden toimintaperiaate on sama, on niissä sitten yksi, neljä tai kahdeksan sylinteriä. Laakerit, mutterit ja ruuvit ovat samanlaisia, on niillä kiinnitetty osia sitten autoon tai polkupyörään. Lisäksi minulla on ammattitaito työskennellä, pyörissä ja pienkoneissa nopeasti lisääntyvien akustojen ja sähkömoottorien kanssa. Sähkölaitteet, virtapiirit ja sytytysjärjestelmät ovat minulle tuttuja. Kokemukseni polkupyörien ja pienkoneiden huoltamiseen ja korjaamiseen liittyy vapaa-ajalla tapahtuneeseen tekemiseen, harrastuneisuuden ja kiinnostuksen kautta. Olen tämän lisäksi kasvattanut tietoja ja taitoja, joten pystyn erittäin hyvin palvelemaan asiakkaita näiden laitteiden kanssa, myös ammatillisesti. Kilpasuunnistustaustani takia olen ollut myös hiihdon kanssa tekemisissä jo vuosien ajan. Hiihto kuten myös pyöräily on kuulunut vahvasti monipuoliseen harjoitteluun. Suksien voitelu on aina ollut kiinnostavaa ja mielestäni se kuuluu aktiiviseen hiihtoharrastukseen. Vuosien aikana on tullut voideltua ja huollettua suksia omiin ja tuttujen tarpeisiin.

Pyörä ja Pienkone K. Vuorela on perustettu joulukuussa 2020. Varsinainen liiketoiminta alkoi keväällä 2021. Toimitilat sijaitsevat Neulamäessä normaalilla omakotitaloalueella. Tätä ei kannata pelästyä, nämä työt hoituvat yhtälailla ilman hienoja liiketilojakin. Tein tätä työtä ensin noin kaksi vuotta sivutoimisesti päätoimen ohessa ja työskentelin iltaisin ja viikonloppuisin. 24.2.2023 jätin vakituisen päivätyöni ja nyt haluan palvella asiakkaitani päätoimisesti, aikaisempaa tehokkaammin ja vieläkin paremmin. Palvelen asiakkaitani joustavasti, ja uskon että aikataulut yms. saadaan sovitettua kohdalleen. Minut tavoittaa parhaiten yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Vastaan myös puhelimeen, ja jos en heti vastaa, niin soitan takaisin kunhan pystyn. En jatkuvasti päivystä toimipaikalla, joten jos olet tulossa käymään, niin kannattaa soittaa ja sopia ensin.

Pidetään vehkeet kunnossa ja laitetaan ne kuntoon.

Tervetuloa palveltavaksi!

Kimmo - Kimmon Pyörä ja Pienkone

Kimmon Pyörä ja Pienkone
Kimmon Pyörä ja Pienkone